Daily Hemservice i Göteborg AB

Vi är ett modernt serviceföretag med höga ambitioner. Att anlita Daily Hemservice innebär enkelhet, trygghet och ett personligt bemötande. Som kund till oss utlovar vi ärliga priser, alltid med kvalitét i fokus.

Våra grundare Fekadu har livslång erfarenhet av att ge service på bästa nivå mot såväl privat som företags-kunder.

Grundidén med verksamheten är att ge dig som kund MER KVALITETSTID att fokusera på det som är viktigt. Detta oavsett om det gäller i jobbet eller hemma privat.
De flesta av oss har upplevt den där känslan att hemma slitas emellan å ena sidan dagliga rutiner såsom veckostädning eller handling m.m. å andra sidan ha tiden att se och umgås med sina nära å kära.
Daily Hemservice erbjuder de klassiska servicetjänsterna såsom olika städtjänster men kommer också successivt erbjuda andra typer av hushållsnära tjänster som ger ett Plus i Vardagen.

Våra kärnvärden är:

  • Personliga
  • Enkla
  • Trygga

Vidare månar vi om miljön där alla produkter som vi köper in håller så hög miljöstandard som möjligt inom varje kategori.

Personal

Vi erbjuder all personal en trygg arbetsplats där vi följer Almegas avtalade lönevillkor. Personalen utbildas kontinuerligt och bär Daily Hemservice kläder. Daily Hemservice innehar full ansvarsförsäkring som täcker såväl personal som egendom ute hos kund.

All personal lämnar årligen ett utdrag ur belastningsregistret och har även skrivet på ett sekretessavtal rörande information som man som anställd tar del av.